Mi kreiramo odlična web rešenja
koja će vam pomoći da se izdvojite od drugih


Ko smo mi

Mi smo IT firma specijalizovana za web tehnlogije i konsalting

Softneo je softverska agencija sa sedištem u Negotinu fokusirana na praćenje novih trendova u oblasti dizajna i developmenta. Mi prenosimo originalne ideje u digitalni svet. Koristimo naše znanje za izgradnju, održavanje i integraciju najboljih web rešenja, pružajući vam neograničen prostor za razvoj svojih ideja. Naš tim je izuzetno kreativan i motivisan da stvara proizvode koji prevazilaze sva očekivanja.

ČIME SE BAVIMO

Mi imamo sve potrebno da vašu ideju pretvorimo u uspešan posao.

Softneo Vam pruža usluge programiranja i izrade web i desktop aplikacija u potpunosti prilagođenim Vašim poslovnim potrebama.

Razvoj Web aplikacija

Razvijamo web aplikacije koje su ukrojene po meri i želji naših korisnika. Sva rešenja su zasnovana na savremenim projektnim i razvojnim standardima, kao što su agilno upravljanje projektom i model driven pristup.

Razvoj CRM sistema

Razvijamo CRM sisteme koji su zasnovani na savremenim projektnim i razvojnim standardima

E-POSLOVANJE

Razvijamo internet prodavnice odnosno online prodaja proizvoda

Web Dizajn

Dizajniramo sajtove sa pažnjom na svakom detalju, kako bi predstavili u pravom svetlu šta je to što nudite posetiocima Vašeg sajta.

Izrada web sajtova

Softneo vam pruza izradu web sajtova korišćenjem najsavremenijih tehnologija baziranih na CMS sisteme koje cine uredjivanje vašeg sajta lakše nego ikada

Razvoj mobilnih aplikacija

Zahvaljujući našoj ambiciji da budemo u korak sa najnovijim tehnologijama, vredno radimo na implementaciji Android aplikacija.